Fredag, 14. september 2012 — af af Helle Skram de Fries

TV 2 slår fast - Thomas Bo Larsen danser ikke igen

Thomas Bo Larsen
Thomas Bo Larsen
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
TV2's underholdningschef, Gitte Madsen, slår fast, at Thomas Bo Larsen ikke kommer på dansegulvet igen. Hans afløser, Anders Krogh Jørgensen, er nu fast partner for Mie Moltke.

I går aftes afslørede TV 2, at løsningen på Mie Moltkes skadede og dermed ukampdygtige partner, Thomas Bo Larsen, hedder Anders Krogh Jørgensen. 21-årige Anders, der er amatørbokser i Gladsaxe Bokseklub, hvor Thomas Bo Larsen selv træner, blev præsenteret som stand-in for Thomas Bo Larsen, der ikke kunne danse til premieren i fredags, hvor han var på krykker.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Gitte Madsen slår nu fast over for BILLED-BLADET, at Anders Krogh Jørgensen ikke kun er en stand-in, men at han nu er ny, fast dansepartner til Mie Moltke, så længe parret er med i konkurrencen.

- Thomas Bo Larsen kommer ikke på gulvet med Mie i denne sæson. Han er med på sidelinjen som opbakning til Anders. Det er vi rigtig glade for, fordi vi på den måde stadig har Thomas med i programmet. Det går heldigvis meget bedre med Thomas' knæ, men nej, han skal ikke danse, uanset hvad der sker. Han er udelukkende med som støtte for Anders - så længe som det nu giver mening, fortæller Gitte Madsen og tilføjer:

- Jeg synes, det er en rigtig god løsning - også fordi det er Thomas' eget forslag. Min opgave har været at sikre spændstighed og spænding i programmet. Det er der nu, hvor vi ved, at der i aften skal stemmes et par hjem. Og hvis seerne ikke bryder sig om den her løsning, så stemmer de jo nok ikke på det nye par. Men alternativet havde jo været, at vi skulle have et show i aften uden en udstemning. Det nemmeste var jo bare at sige, at Thomas og Mie var ude - men det ville jo ikke give et spændende show.

Anders Krogh Jørgensen har aldrig set "Vild med dans" og fortæller, han gør det det for at hjælpe Thomas. Han er meget seriøs med sin boksning, han er single og har igen børn. Og så skulle han være lige så sød, som han er stor - hvilket vil sige, at han er rigtig, rigtig sød.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden