18. sep. 2011
Af af Casper Nielsen

TV 2-vært blev gift og fejrede 40-års fødselsdag

TV 2?s Thomas Kristensen tog sine to sønner med i kirken, da han giftede sig med sin kæreste, Jeanette Schmeltz, hvis datter var brudepige
TV 2?s Thomas Kristensen tog sine to sønner med i kirken, da han giftede sig med sin kæreste, Jeanette Schmeltz, hvis datter var brudepige
Foto: Alex Tran/BILLED-BLADET
TV 2s Thomas Kristensen blev gift med sin kæreste Jeanette Schmeltz

Thomas Kristensen er som kommentator og sportsvært for TV 2 vant til at være i fokus i weekenden. Men for en gangs skyld var en lørdag i sportshallen skiftet ud med domkirken i Odense og dagen fri for sportsaktivitet.

Thomas var dog lige så jublende glad som ved en dansk scoring, da han gav sin kæreste, Jeannette Schmeltz, 45, sit ja.

- Vi har kendt hinanden i fem et halvt år, og da jeg fyldte 40 tidligere på året, var der tale om en slags dobbeltfest, siger Thomas Kristensen, der havde sine to sønner, Joachim, 17, og Oliver, 12, fra et tidligere forhold, med som brudesvende.

Jeanettes 12-årige datter Clara var brudepige for sin mor. Jeanette, der arbejder på produktionsselskabet Studios, var i en lang, hvid brudekjole med bare arme, som hun selv havde designet og fået en skrædder til at sy.

Festen for 91 mennesker blev fejret i et selskabslokale i Odense, men bryllupsrejsen må vente. Sportssæsonen er nemlig i fuld gang, og allerede tre dage senere var Thomas Kristensen på plads til fodboldlandskampen mellem Danmark og Norge i Parken.

Læs mere om: