Torsdag, 16. maj 2013 - af John Lautrup

TV 2-vært sang med Bossen

Thomas Kristensen
Thomas Kristensen
Foto: Birger Storm
Sportsvært Thomas Kristensen bemægtigede sig mikrofonen og sang med Bruce Springsteen under tirsdagens koncert i Parken.

TV 2s Thomas Kristensen er kæmpe Bruce Springsteen-fan, og koncerten i Parken tirsdag var hans 20. med Bossen. Det blev også hans hidtil største oplevelse, for oppe ved scenekanten fik han pludselig mulighed for at gribe idolets mikrofon og synge med på en sang, skriver BT.dk. 

Han forevigede det mindeværdige øjeblik med sin mobiltelefon, og klippet kan beundres på Thomas Kristensens Facebook-profil - se klippet her!

- Det lød ad helvede til, men det var ret sjovt, siger Thomas Kristensen selv til BT.dk og forklarer, hvordan han spontant greb mikrofonen, da Bossen henvendte sig til de forreste rækker og udlånte mikrofonen til enkelte modige, der turde at synge med på sangen "Waitin' on a sunny day".

- Pigen ved siden af mig gik i stå, og ja, Bruce Springsteen han er altså min mand, så da han stod lige foran mig, var det meget sjovt at synge med. Koncerten i Parken var min koncert nummer 20 med ham, og jeg har aldrig været så tæt på, fortæller TV-værten, der har fulgt Springsteen siden 1987.

Thomas Kristensen vil også være blandt publikum, når Bossen fyrer op under Boxen i Herning i aften.

- Men der bliver ingen skønsang i aften, for der har jeg siddeplads, siger Thomas Kristensen med et grin til BT.dk

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden