TV 2-værten Camilla Nørgaard samler ind til Parkinsonramte

Camilla Nørgaard

Camilla Nørgaard

Foto: Birger Storm
I 2010 mistede TV 2-værten Camilla Nørgaard sin far til Parkinson, og nu har hun startet sin egen indsamling for Parkinsonforeningen.

Det har været en stor for TV 2-sportsværten Camilla Nørgaard, at hun i 2010 mistede sin far til Parkinson-sygdom.

Nu har hun startet sin egen indsamling for Parkinsonforeningen, hvor hun skal få 5000 kroner til at vokse sig til et større beløb.

- Jeg får hjælp af en masse gode mennesker til at lave et stort arrangement, som jeg snart kan fortælle mere om, skriver Camilla Nørgaard på sin Facebookprofil i et opslag, BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

Arbejdet har lettet sorgen

Nu skal hun konkurrere med en række andre indsamlere om, hvem der kan få det største beløb i sin rolle som ambassadør for foreningen.

Camilla Nørgaard understreger, at hun igennem arbejdet med foreningen har fundet en lille form for lettelse for sorgen over sin far.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Hun ved også, at viden, opmærksomhed og forskning er vejen frem, hvis færre skal lide den samme skæbne som ham.

Kendte støtter op om Parkinsonforeningen

Han døde efter et langt sygdomsforløb og tilbragte sit sidste halve år på hospitalet, og ligesom grevinde Alexandra støtter hun nu altså op om Parkinsonforeningen.

I forvejen bakker også skuespillerne Bodil Jørgensen og Nicolas Bro samt den tidligere statsministerfrue Anne-Mette Rasmussen op om projektet.

Før Camilla Nørgaard meldte sig under fanerne som ambassadør, var hun frivillig for foreningen, og nu vil hun altså også samle penge ind.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden