8. nov. 2013
Af dkeditorial

TV 2 vil forhindre Vild med dans-snyd: Ændrer sms-koder

Allan Simonsen og Sofie Kruuse på "Vild med dans"-gulvet.
Allan Simonsen og Sofie Kruuse på "Vild med dans"-gulvet.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Det er slut med, at folk, som ikke har set Vild med dans, kan stemme Allan Simonsen videre.

TV 2 vil fremover forhindre folk i at sende deres sms-stemme til Vild med dans, uden at de har set programmet.

Derfor ændrer tv-programmet sms-kode til alle parrene fra og med aftenenes udsendelse, afslørede vært Claus Elming efter første par, Mie SKov og Mads Vads dans.

- Som naturlig konsekvens af de seneste ugers usædvanlige aktivitet og opmærksomhed omkring sms-afstemningen på Vild med dans, har TV 2 Underholdning besluttet at ændre sms-koderne og sætte et loft på max fem sms’er pr telefonlinje

Denne justering gælder fra aftenens program og sæsonen ud. Dette gør vi for at understrege vores stærke ønske om en retfærdig afstemning for alle par i seerafstemningen. Og fremfor alt, for at signalere, at Vild med dans er for de 1,2 millioner engagerede seere, der hver fredag følger med på skærmen hjemme i stuen, skriver TV 2 i en pressemeddelelse, som også Claus Elming læste lidt højt op af.

Således er der slut med startbogstaverne i sms-koden, man hidtil har skulle skrive - i stedet skal nu bruges Par + parrets nummer.

Stor kritik

Der har været stor kritik af Vild med dans' sms-stemmer denne omgang af det populære danseprogram - ikke mindst fordi det er kommet frem, at deciderede sms-kæder florerer for at stemme Allan Simonsen og dansepartneren Sofie Kruuse videre.

Om det kan forhindre Allan Simonsen i at gå videre, vil vise sig - omkring klokken 22 er aftenens program afgjort.

Læs mere om: