TV 2’s underholdningsredaktør: Vi har altid været glade for Silas Holst

Silas Holst

Silas Holst

Foto: Lars H. Laursen
Det har vakt undren både hos Silas Holst og hans mange fans, at han ikke skal være med i ”Vild med dans” til efteråret. TV 2's underholdningsredaktør kommer med en forklaring.

Silas Holst har flere gange fortalt, at han sørgede for at holde sin kalender åben, så det var muligt for ham at være med på ”Vild med dans”-holdet 2017.

Derfor blev han meget overrasket over at få besked om, at holdet er sat, og at han ikke er med. 

- Det er virkelig ærgerligt, for jeg har både holdt kalenderen åben og samtidig udtænkt nye, spændende koreografier. Og så er det da også en trist melding at få efter 10 års samarbejde, hvor jeg har deltaget i programmet seks gange. Jeg ville virkelig rigtig gerne være med, men det skal jeg altså desværre ikke, fortalte Silas Holst tirsdag d. 4. juli til BILLED-BLADET.

Meget skal gå op i en højere enhed

På BILLED-BLADETs Facebook-side efterlyser flere en forklaring på, hvorfor dansestjernen Silas Holst ikke er med på holdet, når ”Vild med dans” til september tager hul på sin 14. sæson. 

Thomas Richardt Strøbech, der er underholdningsredaktør på TV 2, forklarer situationen således:

- Det er rigtigt, at Silas ikke er med i år. Vi har altid været glade for Silas' medvirken, men der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, når vi sætter holdet til en ny sæson "Vild med dans". Vi glæder os til at præsentere det nye hold, siger han til BILLED-BLADET.

Disse kendte er med

De kendte, der foreløbig er bekræftet af TV 2 som deltagere på det nye hold, er: 

Skuespiller Lucas Hansen, tidligere håndboldspiller Daniel Svensson, skuespiller Iben Hjejle, rapperen Jesper Dahl alias Jokeren, skuespiller Sofie Lassen-Kahlke samt kok og køkkenchef Dak Wichangoen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Se galleriet herunder med fotos af Silas Holsts seks sæsoner i ”Vild med dans”.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden