Mandag, 11. oktober 2010 - af af Hanne Rask

TV-brudden Nicole: Nu er vi tre

Den lykkelige lille familie Nicole og Anders med lille William.
Den lykkelige lille familie Nicole og Anders med lille William.
Foto: Birger Storm
Måske var det lille William, der inde i maven gjorde det ekstra følsomt for Nicole at skulle overlade alle bryllupsforberedelserne til sin kæreste, Anders.

I hvert fald siger hun selv, at "der var mange følelser inde over" under optagelserne til "Hva' bruden ikke ved".

I tirsdags blev programmet vist på TV 2, og her var Nicole bruden, der ikke vidste, hvordan hendes bryllup skulle løbe af stablen, fordi programmets koncept er, at manden får 100.000 kr. at arrangere brylluppet for, såfremt han ikke bor eller taler med sin kæreste i de to uger, det tager at planlægge festen.

- Det var meget spændende at skulle se programmet. Der blev jo optaget i mange, mange timer, og specielt for Nicole var forløbet forbundet med en del frustration og tårer, men vi synes heldigvis, de havde klippet det pænt sammen, griner Anders.

- Jeg tror, jeg var ekstra følsom, fordi jeg var gravid, men der er selvfølgelig også en grund til, de vælger at bruge et par som os. Det virker godt, når jeg så gerne vil have kontrol og ikke kan få det, siger Nicole.

Ikke efter bruddens hoved

Men ud af det nervepirrende forløb kom en fantastisk fest, og et par måneder efter en fantastisk lille dreng.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Anders og Nicole er i dag forældre til dejlige William på syv måneder.

- Det var fantastisk at se programmet og dermed genopleve det hele. Nu hvor vi har det på afstand, må vi erkende, at det virkelig var værd at opleve. Det er noget, vi aldrig glemmer.

- Lige i starten sagde jeg, at jeg aldrig ville have været med til det, hvis jeg havde vidst, hvad programmet gik ud på. Men i dag ville jeg helt bestemt gøre det igen. Vi havde en fantastisk dag. Selv ville jeg aldrig have fundet på det med kasino-bordene, men det var en super måde at ryste folk sammen på. Jeg lærte jo, at Anders sagtens kan arrangere en fest. Men det skal måske lige nævnes, at jeg var næsten alene om at arrangere Williams barnedåb. Som en slags kompensation .., griner Nicole.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden