15. feb. 2020
Af Stine Ramlyng

Tv-kok Claus Holm forklarer: Derfor har jeg tabt mig

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/clauuus.jpg
Foto: Kaspar Wenstrup
Tv-kok Claus Holm har tabt sig over 16 kilo efter sin medvirken i "Fem fede kokke". Der er dog særligt én overvejende årsag til det store vægttab.

For tre år siden blev Claus Holm akut indlagt med næseblod og for højt blodtryk. Et vink med en vognstang om at ændre livsstil.

Men først efter sin medvirken i ”Fem fede kokke” har han fundet motivationen til at gøre noget ved sin overvægt. Og den motivation er hans hustru og hedder Anne.

Ønsker at blive gammel med Anne

- Jeg kunne godt tænke mig, at Anne og jeg skulle blive gamle og sidde på en bænk, snakke om ting og få os en kop the. Jeg kan mærke, at det, der motiverer mig allermest, er at blive gammel med Anne, erkender kokken.

Siden oktober har han fået hjælp fra fysioterapeut og fysisk træner Mark Abildhauge til at tabe sig i TV 2 FRI-programmet ”Fem fede kokke”.

https://imgix.billedbladet.dk/anneclaus.jpg
Foto: Kaspar Wenstrup

Det er ikke første gang, at Claus Holm forsøger at tabe sig, men denne gang er anderledes, mener han.

For ham har mødet med en træner, der forstår og motiverer ham – samt støtten på hjemmefronten – nemlig været det, der skulle til.

- Jeg har tabt mig, men jeg har også fundet lysten og nøglen til et langt og godt liv. Min krop er blevet glad og Anne og jeg er blevet gladere, fortæller tv-kokken om sin nye livsstil, der blandt betyder træning morgen og aften.

Læs interviewet med den smilende tv-kok og hans frue i denne uges BILLED-BLADET nr. 7.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb07.jpg
Foto: Aller Media

Læs mere om: