Torsdag, 13. februar 2020 — af af Stine Ramlyng og Camilla Maria Johansen

Tv-kok i kolossalt vægttab: Så meget har han tabt sig

Foto: Kaspar Wenstrup
Tv-kok Claus Holm er normalt en glad mand. Men han er endnu gladere for tiden, efter han har besluttet sig for at tabe sig. Og indtil videre går planen rigtig godt.

Næseblod, for højt blodtryk og dødsangst. Claus Holm fik for nogle år siden et alvorligt vink med en vognstang om, at han måtte lægge sin livsstil om.

Han havde for meget arbejde og vejede for meget. En dårlig kombination, når man samtidig drømmer om at blive gammel med sin hustru Anne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Foto: TV 2

Fem fede kokke gjorde en forskel

Først efter sin medvirken i TV 2 FRI-programmet "Fem fede kokke", har den glade tv-kok dog fundet motivationen til at gøre noget ved usunde livsstil.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Jeg har tabt over 16 kilo og er gået fra dobbeltdunk til singledunk. Jeg vil altid have en mave - men jeg har aldrig haft det bedre end nu. Min krop er blevet glad, og Anne og jeg er blevet gladere. Alt er bare blevet tusind gange federe, jubler Claus Holm, der i dag dyrker motion både morgen og aften.

Claus Holm før og efter
Foto: Martin Høien og Kaspar Wenstrup

Læs Claus Holms rørende historie og se billederne med ham og hustruen Anne i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden 13. februar.

Foto: Aller Media

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden