19. feb. 2021
Af Stine Ramlyng

TV-kok overrasket med kærlig hilsen i morgen-tv: Så kom tårerne

Claus Holm
Claus Holm
Foto: Privat
Tv-kok Claus Holm blev fredag morgen overrasket af tv-kollegaen Steen Langeberg med fødselsdagssang og en hilsen fra en helt særlig person.

En hilsen fra konen Anne på live-tv fik tårerne frem hos tv-kok Claus Holm, der fredag morgen kunne fejre sin 51 års fødselsdag i tv-studiet i Tivoli.

Midt i madlavningen overraskede tv-værterne Steen Langeberg og Ida Wohlert den bramfri og hurtigsnakkende tv-kok med fødselsdagssang og en kærlig hilsen fra Claus Holms hustru Anne, der blev stillet live igennem til tv-studiet.

De spurgte hende blandt andet, hvad hun syntes om at måtte undvære sin mand på denne særlige dag.

- Jeg synes det er dejlig. Han elsker jer, han elsker at være på, og det er rigtigt, som han siger: I er lige så meget familie, som vi andre er.

https://imgix.billedbladet.dk/clausanne.jpg
Claus Holm og hans hustru Anne
Foto: Søren Jul Lamberth

Og så sendte hun en kærlig og personlig hilsen til sin mand:

- Kæmpe tillykke og kys. Og jeg glæder mig til at vi skal være sammen senere - og imorgen og i overmorgen og alle de andre dage. God fødselsdag, lød hilsenen fra Anne, der syntes det var helt fint, at hendes mand fejrede morgenen i tv-studiet.

Ordene fik tårerne frem hos Claus Holm.

- Det er sjovt, jeg bliver rørt af sådan noget. Det er efter, jeg er blevet gammel. Det er simpelthen... nu står jeg og småpiver igen, sagde den nu 51-årige kok henvendt til tv-værterne og tørrede en tåre væk.

Udover tv-kokkeriet i Go'morgen Danmark medvirker Claus Holm i øjeblikket - endnu engang - i programmet "Fem fede kokke", der havde sæsonpremiere på TV 2 FRI tirsdag den 9. februar.

Læs mere om: