Mandag, 23. november 2020 - af Karina Didriksen

Tv-par venter barn nummer tre og afslører kønnet

Anne, Todd og datteren Lily

Anne, Todd og datteren Lily

Foto: Flemming Jeppesen
Vinderparret fra ”Nybyggerne” i 2017, Anne og Todd, bliver snart forældre for tredje gang.

For tre år siden vandt Anne og Todd drømmehuset i ”Nybyggerne” på TV 2, og der er sket meget siden da på familiefronten.

Parret bor stadig i huset i Aalborg, men de venter nu barn nummer tre. De har i forvejen Lily på fem år og Nora på halvandet år.

”Jeg niver mig i armen over det her lille mirakel! Til februar bliver de her to søde grinebidere storesøstre”, skriver Anne til et sødt billede af døtrene på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

En dreng eller en pige?

I et andet Instagram-opslag afslører den vordende mor kønnet på babyen.

”Lille store runde mave som vil frem i verden! Vi er så spændte på at møde det lille menneske og ikke mindst på at få en lillebror”, skriver Anne til et billede af sig selv.

Nervøse og spændte

”Nybyggerne”-vinderen har termin i februar, og hele familien glæder sig til at få en dreng i familien.

- Vi er lige dele spændte, glæder os helt vildt og er liiiidt nervøse for kaoslivet med tre børn. Men det skal nok blive så dejligt. Det er også ekstra spændende med en lillebror. Det glæder specielt Lily sig meget til, fortæller Anne til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Jeg selv er bare så glad og taknemlig over at få lov til at blive mor til tre. Det er i min verden et kæmpe privilegium for os.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden