TV-vært Natasja Crone: Dejligt at være tilbage

Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
TV 2 News fylder 10 år og den runde fødselsdag bliver fejret med et bevægende nyhedsshow med Natasja Crone og Kristian Ring-Hansen Holt som værter.

Den 1. december 2006 gik TV 2 NEWS for første gang i luften, og den runde fødselsdag markeres den 1. december 2016 med nyhedsshowet ”10 år med NEWS”.

Værterne er Natasja Crone og Kristian Ring-Hansen Holt, og de var også det allerføte NEWS-par for ti år siden. En række kendte News-navne som Ulla Terkelsen, Simi Jan og Lotte Mejlhede medvirker i showet, som er optaget i studiet i København.  

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Det var fedt og dejligt at være tilbage på TV 2 News og sjovt også for mig, der var med helt fra begyndelsen med Kristian og så se de gamle klip gennem showet. Det var også sjovt at se mig selv fra dengang. Det var ikke så angstprovokerende, sagde Natasja med et smil til BILLED-BLADET efter optagelserne.

Kristian Ring-Hansen Holt blev bevæget

Kristian Ring-Hansen Holt var meget glad for igen at få muligheden for at dele værtsrollen med Natasja.

 - Det er mange år siden, at vi har siddet sammen som værter, men det fungerede alligevel så fint. Og gennem de ti år har det øjeblik, hvor jeg har været mest bevæget, faktisk været i dag, da jeg så de mange forskellige indslag. Jeg fik en klump i halsen ved tanken om de mange store ting, der har været gennem tiden, siger Kristian Ring-Hansen Holt.

LÆS OGSÅ: Natasja Crone om skilsmissen: Jeg fik professionel hjælp

TV-showet vises på TV 2 NEWS 1. december kl. 20.30.

Der har været en perlerække af dygtige værter på TV 2 NEWS, nogle af dem er nu værter på Go'Morgen Danmark og Aftenshowet. Kan I huske hvem?

Se galleriet herunder med en lang række af både de gamle og nuværende værter.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden