Torsdag, 24. december 2015 — af af Liz Rørsig

Lasse Sjørslev: Min tur til at være på job juleaften

lasse sjørslev
Lasse Sjørslev
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
TV 2 News-værten Lasse Sjørslev skal holde juleaften på redaktionen. Det er nemlig hans tur til at tage vagten
Lasse Sjørslev er helt med på, at han skal på job juleaften som vært på TV 2 News. - Det er rigtigt mange år siden, jeg sidst har arbejdet juleaften. Så i år har jeg sagt til TV 2, at det må være min tur. Det er ikke en aften, hvor vi plejer at slå seer-rekord. Men én skal jo tage vagten, og i år passer det mig faktisk helt fint, siger Lasse til BILLED-BLADET. Han er fortrøstningsfuld og regner med, at han nok skal komme julestemning.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lasse SJørslev napper mandelgaven

- Jeg tror, det kan blive ret hyggeligt med kollegerne. Der er jo en helt speciel stemning den aften, og selv om vi arbejder, skal der nok også blive tid til lidt julehygge. Jeg er blevet lovet, at vi får vi serveret god, traditionel julemad, og så er der også tradition for et godt glas portvin.
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan
Mine børn er alligevel hos deres mor denne jul, så det er ikke noget problem for hverken dem eller mig, at jeg skal arbejde. Og jeg får endda så tidligt fri, at jeg også sagtens kan nå hjem til lidt familie-jul. Jeg regner med at ankomme lige midt i andestegen og de brunede kartofler. Og så snupper jeg forhåbentlig også lige mandelgaven, som jeg plejer. Fordi jeg er den der spiser mest!, lyder det fra værten juleaften.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden