Tvivl om Line Kruse kan danse i Vild med dans fredag

Line Kruse og Michael Olesen på \

Line Kruse og Michael Olesen på "Vild med dans"-gulvet

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Line Kruse og Michael Olesen havde med alt sandsynlighed glædet sig til parrets pasodoble i fredagens ”Vild med dans”-show. Men lige nu er det usikkert, om Line overhovedet kan deltage.

Under torsdagens træning til morgendagens ”Vild med dans” skete der det de fleste af Danmarks modigste dansere frygter mest – en skade.

Line Kruse og Michael Olesen trænede til fredagens pasodoble-opvisning, men noget gik galt, skriver tv2.dk.

- Lige pludselig lå Line på gulvet og kunne ikke rigtig trække vejret og ikke rigtig røre sig. Hun havde også lidt tårer i øjnene, for det gjorde meget, meget ondt på hende, fortæller Michael Olesen til tv2.dk.

Line Kruse fik efterfølgende behandling, hvor det blev konstateret, at hun har forstuvet to ribben og fået en forstrækning i den store mavemuskel.

En ting er de fysiske smerter som Line kruse lider med lige nu, en anden er den mentale smerte over måske ikke at kunne deltage i fredagens show. Det smerter endnu mere for Line, forklarer Michael Olesen til tv2.dk.

- Hun sagde til mig: "Jeg er ligeglad med, hvor ondt det gør, bare jeg kan få lov til at danse i morgen", fortæller Michael Olesen.

På BILLED-BLADET krydser vi fingre og håber det bedste for Line Kruse og hendes dansepartner Michael Olesen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden