19. sep. 2013
Af Helle Skram de Fries

Uffe Holm stjæler Katrine Bondes dansepartner

Uffe Holm og Claes Kasper Bang
Uffe Holm og Claes Kasper Bang
Foto: Privat
Uffe Holm og Claes Kasper Bang har fundet deres helt egen metode til at vinde "Vild med dans".

Uffe Holm, der danser med Karina Frimodt, og Claes Kasper Bang, der danser med Katrine Bonde, har fået en god idé. Sammen. Synes de selv...

I fredags gik det ikke så godt for Claes Kasper Bang, der, sammen med sin dansepartner, fik den laveste dommerkarakter nogensinde - nemlig et 6-tal.

Seerne redede dog med deres sms-stemmer, Claes og Katrine fra at skulle i omdans fredag den 20. september.

Den tjans gik til Le Gammeltoft og Frederik Nonnemann.

Uffe Holm dansede fællesdans med sin søde partner, Karina Frimodt, og skal fredag den 20. september på gulvet for at få dommerkarakterer og sms-stemmer.

De to gæve nydansere har dog allerede forudset den situation, at deres respektive partnere kunne gå hen og blive trætte af dem.

Skulle det ske har de besluttet, at de bare går på gulvet sammen. Og som billedet afslører, er de enige om, at det er handsomme Claes, der skal føre den mere blødt formede Uffe Holm, der har indtaget det feminine danseparti.

Uden at være i besiddelse af en krystalkugle tør BILLED-BLADET godt spå, at de to ømme herrer vil få baghjul at deres to professionelle dansepartnere, hvis de, som modtræk, danner par for at konkurrere mod herreduoen.

Læs mere om: