14. jan. 2012
Af af Ken Richter

Ulla Essendrop: Ikke sikkert jeg vil giftes igen

Ulla Essendrop
Ulla Essendrop
Foto: Birger Vorgelius
Den nyskilte TV-vært Ulla Essendrop nyder livet som single og har ikke hastværk med at finde en ny mand.

Ulla Essendrop, 35, er meget impulsiv, når det gælder privatlivet. Her ligger ikke en fast køreplan, efter hun blev skilt sidste år. Knap to år holdt ægteskabet med den 17 år ældre Jimmy Støvring.

- Nu har jeg fokus på mig selv. Hvad gør mig glad, og det, som ikke gør mig glad, vælger jeg fra. Jeg er super-egoist, for alt skal gå op, så jeg er tilfreds. Det er lige nu, jeg kan tillade mig at leve på den måde, siger singlepigen Ulla Essendrop, der bestemt ikke udelukker, at hun møder den rigtige fyr.

- Det er ikke sikkert, jeg vil giftes igen. Jeg er blevet klogere og har gjort mine erfaringer med ægteskabet. Jeg har lært noget, som jeg naturligvis reflekterer over, uden jeg vil være mere konkret, siger Ulla om det forliste ægteskab. Livet som ægtepar blev heller ikke lettere af, at Ulla boede med sin mand i Aalborg og hendes arbejde er i Odense.

Ikke i panik over alderen

- Jeg var tæt på at knække halsen på alt det pendleri, siger hun helt opgivende og er meget lettet over, at hun nu har sin egen lejlighed i gåafstand til TV 2 i Odense.

Ulla har for nylig fejret sin 35-års fødselsdag med veninderne, der først fik manicure og champagne, før der var middag på gourmet-restaurant, inden hele flokken fortsatte ud i nattelivet.

- Flere af mine jævnaldrende veninder er nærmest i panik over, at vi er blevet midt i trediverne. Jeg har det lige omvendt, for jeg har aldrig været så klar over, hvor jeg er i livet. Jeg har mit drømmejob, og jeg har aldrig haft så mange penge, og jeg har aldrig set så godt ud, remser Ulla op med et stort og tilfreds smil.

Læs mere om: