Onsdag, 3. marts 2021 - af John Lautrup

Undskyldende Peter Ingemann: Donerer sin gule styrthjelm til Assens

Peter Ingemann
Peter Ingemann
Foto: Aller Media
Peter Ingemann bortauktionerer sin hjelm for at skaffe penge til nye byskilte i Snave. Tyve har været på spil i den fynske landsby efter hans program.

Peter Ingemann understregede det på det kraftigste: Lad nu de byskilte være i fred! Alligevel gik det galt, efter at han på sin knallert havde besøgt Snave i TV 2-programmet "Ingemann, Fyn og Lolland-Falster". 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- UNDSKYLD! - undskyld til Assens!, indleder Peter Ingemann et opslag på Instagram.

Den efterfølgende uge kunne Assens Kommune nemlig konstatere, at tyve havde ranet fem byskilte fra den fynske landsby.

Snave blev verdensberømt i Danmark for 20 år siden, da Polle og hans dårlige kammerater huserede i Sonofons tv-reklamer. Siden dengang har byskilte fra Snave været et populært - illegalt - samlerobjekt. Hvilket Assens Kommune har kunnet konstatere, hver gang Polle fra Snave har været omtalt i medierne. Hver gang er det en dyr affære for kommunen. 

Nu vil Peter Ingemann gøre sin del af skaden god igen. 

- Jeg sælger min gule knallerthjelm til højestbydende og giver pengene til Assens Kommune. Hjelmen har fulgt mig cirka 2.500 km på landevejene i tv, og ja, den er måske lidt gammelsvedig.., det koster ekstra. Jeg er jo en slags totakts-Elvis. Jeg sætter gerne mit navn på, hvis man er interesseret i det og smider mit personlige patronbælte med Unterberg oveni hatten, skriver han. 

- Igen - undskyld - og lad så de skilte være for dælan da! Skriv de bedste bud til mig i private beskeder, og pengene går ubeskåret til Assens Kommune (og ellers til velgørende formål, hvis de ikke vil have dem), tilføjer Peter Ingemann, der håber, at buddene vil passere de 8.000 kroner, som skiltetyveriet har kostet Assens Kommune i denne omgang.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden