Mandag, 13. marts 2017 - af Casper Nielsen

Unikke fotos: Badehotellet bag kulisserne

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
I aften kan man se, hvordan ”Badehotellet” blev ramt af uvejr, når TV 2 går bag kulisserne på successen i programmet ”Badehotellet – historien bliver til”.

”Badehotellet” var i sæsonens løb ramt af et stort skybrud, og i aften kan man se, hvordan det blev skabt i Risby studierne i Albertslund.

Skuespillerne med Morten Hemmingsen i spidsen måtte overhældes med vand fra vandkander, og sprinklere i studiet sprøjtede vand op i kaskader for at genskabe skybruddet fra den 9. juli 1931, der var det største, der nogensinde er målt i Danmark.

TV 2 bringer en times bag-kulisserne program, der også tager os med en tur til Sverige, hvor Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, seriens forfattere, bl.a. afslører at de spiller bordtennis, mens de fremelsker idéerne til de nye historier.

Programmet tager os også med til læseprøve og kostumeprøve, og bringer små korte interviews med mange af de elskede spillere.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Hr. og fru Frigh taler ikke sammen

F.eks. siger Mads Wille, at han i begyndelsen slet ikke vidste, at hans karakter, Grev Ditmar var homoseksuel, mens Anette Støvelbæk afslører, at hun og Bjarne Henriksen ikke taler sammen i kulissen, hvis der skal foregå noget dårligt mellem hr. og fru Frigh.

Som f.eks. den dag, hvor fru Frigh kræver skilsmisse skulle optages. 

"Badehotellet" lukket derpå ned for sæsonen, men optagelserne begynder igen til juni, når nye afsnit er færdigskrevet. Du kan se galleriet herunder:

Badehotellet bag kulisserne

SE BILLEDERNE: "Badehotellet" - skuespiltalentet er gået i arv

 

 

  

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden