3. jul. 2020
Af Helle Skram de Fries

Vemodig Silas Holst: Et kapitel er slut

Silas Holst.
Silas Holst.
Foto: Martin Høien
Vild med dans-stjernen havde en svær stund, da datteren sagde farvel til børnehaven.
Det er skønt at følge sine børns udvikling, men samtidig svært når de ”pludselig” er for store til at gå i børnehave. For Silas Holst datter Maggie My, der fylder seks år den 20. september, er børnehaven nu et afsluttet kapitel.

Verdens bedste børnehave

Fredag 3. juli var der afsked i børnehaven, og det var vemodigt for farmand. ”Sidste dag i verdens bedste børnehave. Mags glæder sig, fordi der skal deles is ud. Faderen har svært ved at følge med. STOP tiden!”, skriver Silas Holst på sin instagram. BILLED-BLADET har tilladelse til at bringe det søde instagramfoto, hvor Maggie har sin tøjkanin med til sidste dag i børnehaven.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_-_silas_maggi_my.jpg
Foto: Privat
Udover isen glæder lille Maggie sig til at starte i skole i august.

Kan alfabetet

- Hun elsker at lave opgaver og kan allerede stort set alfabetet. Hun er også så småt begyndt at læse ord, så hun er absolut klar til at komme i skole, fortæller Silas Holst til BILLED-BLADET. - Det bliver også fint med skolen. Det går bare så hurtigt, og det er lidt skræmmende, synes den 37-årige farmand.

Lillebror bliver i børnehaven

- Men lillebror Bob fortsætter jo i børnehaven, så helt farvel er det jo ikke, forklarer Silas Holst. Han har datteren Maggie My og hendes treårige lillebror Bob Jones sammen med eksmanden Johannes Nymark og veninden Louise Mahnkopf.

Læs mere om: