Vi præsenterer: Han bli'r ny vært på Go’ Morgen Danmark

David Guldager

David Guldager

Foto: TV 2

Go’ Morgen Danmarks tech-ekspert David Guldager overtager fra mandag den 2. januar værtsrollen fra Mikkel Kryger og Steen Langeberg.

Lørdag, 31. december 2016 - af Helle Skram de Fries

I otte år har han været TV 2’s faste ekspert på gadgets og teknologi. Og jævnligt dukker David Guldager op i "Go’ Morgen Danmark" for med stor ekspertise og entusiasme at fortælle om et nyt teknologisk vidunder – eller flop.

Men fra mandag  den2. januar 2017 hopper den charmerende ekspert over på den anden side af bordet for at indtage rollen som morgenvært.

 I første omgang er det dog kun for en periode som afløser for de to faste værter, Mikkel Kryger og Steen Langeberg. Mikkel Kryger er p.t. vært på programmet ”Pladen Fuld” og går snart på barsel, og Steen Langeberg går på ferie.

- Jeg glæder mig meget – og er også nervøs, men det er en sjov udfordring, som jeg selvfølgelig har sagt ja tak til, fortæller David Guldager til BILLED-BLADET og uddyber:

- Selv om jeg er vant til at være på skærmen, er det jo helt anderledes, at jeg nu skal styre gæsterne og interviewe. Det bliver spændende.

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

David Guldager far til søn på fem uger

David Guldager ser frem til at prøve kræfter med sin nye rolle og er ikke afvisende overfor tanken om, at det måske kan føre flere værtsopgaver med sig.

- Nu må vi jo se, hvordan det kommer til at gå, men jeg glæder mig i hvert fald.

35-årige David Guldager blev ansat som TV2’s teknologi ekspert i 2009.

Sammen med sin kone, Louise, har han datten Elin på fem år.

- Og så en helt ny lille søn, Elliot, på fem uger, fortæller David Guldager.