18. nov. 2017
Af af Dorte Quist

Vi præsenterer: Her er stjernerne i årets store TV-julekalender

F.v. Rosita Nellie Holse Gjurup, Albert Rosin Harson,   Josephine Chavarria Højbjerg og Esther Marie Boisen Berg
F.v. Rosita Nellie Holse Gjurup, Albert Rosin Harson, Josephine Chavarria Højbjerg og Esther Marie Boisen Berg
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
TV 2's nye julekalender, Tinkas Juleeventyr, har fire charmerende, men også erfarne børn i hovedrollerne

Ved et stort pressemøde på restaurant Nimb afslørede TV 2 de kommende julestjerner, som vi alle skal opleve i den stort anlagte "Tinkas Juleeventyr", der selvfølgelig bliver sendt hele december måned.

I midten af hele juleeventyret står den 14-årige Tinka, der spilles af Josephine Chavarria Højbjerg fra Rønne. Hvis nogen synes, at de har set den unge Josephine før, så er det rigtigt nok. Josephine har tidligere medvirket i både TV-serien "Pendlerkids" og ikke mindst "Broen 3".

Erfarne kalenderbørn

Nissepigen Tinka bliver i serien venner med 15-årige Lasse, der spilles af Albert Rosin Harson fra Christianshavn i København. Også Albert har erfaring fra film og TV. Bl.a. har han medvirket i tv-serien "Paniske påske" og spillet Anton i spillefilm "Krummerne: Alt på spil".

De to andre børn i den store julekalender er Tinkas veninde, Vilma, der spilles af 14-årige Esther Marie Boisen Berg. Esther har ikke sin trang til skuespil fra fremmede, datter som hun er af skuespilleren Ole Boisen. Og endelig er der lille Astrid, der er Lasses lillesøster.

Astrid spilles af niårige Rosita Nellie Holse Gjurup, der til daglig går i 3.klasse på musikskolen Sankt Annæ i København, og så har hun i øvrigt spillet Pusle i "Min søsters børn og guldgraverne".

Så alt i alt er det nogle dygtige og erfarne børn, som TV 2 har fundet frem til de store hovedroller i de 24 afsnit i årets meget julede julekalender.

Læs mere om: