Søndag, 29. november 2015 — af af Helle Skram de Fries

Vickie Jo tilbage i Vild med dans

Vickie Jo.
Vickie Jo.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
På finaleaftenen i Forum Horsens fredag var den tidligere ”Vild med dans”-stjerne Vickie Jo tilbage i det populære show.

- Det er dejligt at være med her i dag ved finalen, fortalte Vickie Jo Ringgaard Diget, da BILLED-BLADET mødte hende på den røde løber i Forum Horsens fredag aften.

Den tidligere stjerne i ”Vild med dans” var dog ikke aktiv på gulvet. Men hun var gæst hos Sara Maria Franch-Mærkedahl i ”Trin for Trin”, hvor hun var sammen med en anden tidligere ”Vild med dans”-stjerne, Marianne Eihilt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vickie Jo fortalte om sine erfaringer med det populær show, som hun har vundet hele to gange.

Første gang i 2005 sammen med skuespiller David Owe og anden gang i 2009 med racerkører Casper Elgaard.

Vickie Jo om sæson 2015

Inden showet betegnede Vickie Jo sæson 2015 som en rolig og stabil sæson – især for de to finalister, Ena Spottag og Stephania Potalivo, der begge helt har undgået omdans.

- Og så er det jo også dejligt at få bekræftet, at ”Vild med dans” er for alle. Både slanke, runde, høje og lave – og det har denne sæson bevist, fortalte Vickie Jo til BILLED-BLADET.

Repræsentanten for det runde, skuespiller Ena Spottag, gik endog som bekendt hen og vandt det hele. Og den høje repræsentant, den over to meter høje basketballspillere Chris Christoffersen, var tilbage i en lille opvisningsdans sammen med partneren Luise Dons.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Vickie Jo vil ikke have flere børn

Vickie Jo Ringgaard Diget bor, sammen med sin mand Jesper og deres lille datter Malou Jo i Aarhus-forstanden, Brabrand.

- Og i aften passer mormor Malou – igen-igen, fortalt Vickie Jo med et smil og fortsatte:

- Hun fylder tre til december, og vi skal ikke have flere børn. Vi er super glade for vores datter, men vi har begge fuldtidsjob og prioriterer også at have tid til at gå ud sammen som par. Så bedsteforældrene passer ofte vores datter. 

LÆS MERE: Vickie Jo er blevet mor

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden