Lørdag, 31. oktober 2020 - af Karina Didriksen

Vicky Knudsen efter Vild med dans-exit: Martin har været min klippe

Vicky Knudsen og Martin Reichhardt
Vicky Knudsen og Martin Reichhardt
Foto: Hanne Juul
Biologen Vicky Knudsen var forberedt på at ryge ud af ”Vild med dans”, men har fået en god ven i partneren Martin Parnov Reichardt.

Femte program blev endestationen for Vicky Knudsen og partneren Martin Parnov Reichardt i ”Vild med dans”, men den 34-årige biolog var ved godt mod efter showet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har det faktisk ganske glimrende. Det har været en dejlig aften, og jeg kan virkelig mærke, hvor meget jeg har lært, fortalte Vicky Knudsen til BILLED-BLADET og roste sin dansepartner.  

- Martin har været min klippe og så tålmodig, og jeg tror også, han kan mærke, hvor meget jeg har lært i den her uge. Jeg synes, det gik skide godt i dag!

Jeg var forberedt

Vicky Knudsen, der er kendt fra TV 2’s ”1 døgn, 2 hold, 3 dyr”, var forberedt på at ryge ud af dansekonkurrencen.

- Det ville være fjollet andet! Jeg har klaret den de andre gange, men der har jeg også været forberedt på at ryge ud, det var jeg hver gang. Så bliver man ikke alt for skuffet over at ryge ud, selv om man håber på noget andet, lød det fra Vicky Knudsen, som fik ros af partneren.

 - Selvfølgelig er jeg også mega ærgerlig over, at vi ikke skal videre, men i aften er jeg bare mega stolt over den dans, Vicky leverede sammen med mig. Jeg synes, hun har vist alt det, hun har lært gennem de sidste mange uger, og så bliver jeg bare stolt.

Skal kigge på fugle

Ud over at danse sammen, er parret også blevet gode venner, og de vil blive ved med at ses.

- Vi er meget hurtigt blevet meget tætte og bor tæt på hinanden, så vi kan slet ikke undgå hinanden, sagde en glad Vicky Knudsen og fortalte, hvad hun skal lave de kommende dage.

- Jeg skal til min farmors fødselsdag i morgen - uden at træne først - og så skal jeg ud at se på fugle i et par dage. Jeg skal finde en sjælden sibirisk småfugl.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden