Lørdag, 10. oktober 2020 - af Karina Didriksen

Vicky Knudsen om Vild med dans: Jeg var forberedt på at ryge hjem

Vicky Knudsen og Martin Parnov Reichardt.
Vicky Knudsen og Martin Parnov Reichardt.
Foto: Hanne Juul
Biologen og tv-værten Vicky Knudsen overlevede omdansen med partneren Martin Parnov Reichardt efter, at klappen gik ned sidste fredag.

Vicky Knudsen blev reddet af seernes stemmer, da hun var i omdans med Lars Krogh Jeppesen i ”Vild med dans”. Og det skulle lige gå op for den 34-årige biolog efter showet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg var meget nervøs, da jeg stod sammen med Lars og Malene, som jeg holder enormt meget af, sagde Vicky Knudsen til BILLED-BLADET og tilføjede:

- Jeg er selvfølgelig helt vild glad for at komme videre, men jeg var også forberedt på, at jeg ville ryge hjem. Men så fik jeg lov til at danse en gang til!

Glad og lettet

Vicky Knudsen, der er kendt fra TV 2’s ”1 døgn, 2 hold, 3 dyr”, dansede en tango med partneren Martin Parnov Reichardt, og det gav dem mere end dobbelt så høje karakterer som sidste fredag, hvor klappen gik ned. 

- Jeg er bare enormt glad og lettet. Det er jo Martin, der har rejst mig, fra i lørdags og til i dag, sammen med alle de andre dansere. Alle er så søde, både danserne, min familie og venner, og dem, der følger mig, lød det med et stort smil.

Fik en chance til

Også dansepartneren var glad for, at de gik videre i konkurrencen.

- Jeg er så taknemlig for, at vi formåede at komme tilbage og bare have en fed oplevelse på dansegulvet. Det ville have været så ærgerligt, hvis det sluttede nu, sagde Martin Parnov Reichardt.

Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden