24. apr. 2021
Af Majken Munk

Victor Lander fra LEGO Masters: Det var den største udfordring

Victor Lander
Victor Lander
Foto: Gregers Overvad
Vært på ”LEGO Masters” Victor Lander var noget udfordret under optagelserne, for han havde svært ved at holde sig fra Lego-klodserne.

Noget som deltagerne i ”LEGO Masters” er meget imponeret over, er klodskammeret, der gemmer på tre millioner Lego-klodser.

Det rum var vært på programmet Victor Lander også ret betaget af. Det var bare slet ikke meningen, han skulle befinde sig derinde.

Legede med Lego

Victor Lander har siden barndommen selv været glad for at lege med Lego, derfor var det også svært for ham at holde fingrene helt fra det, selv om det egentlig var meningen.

- Jeg kunne ikke lade være med at lege lidt med Lego. Men omvendt jeg måtte jo heller ikke lege med Lego under optagelserne, siger han grinende og fortsætter:

- Klodskammeret er vinklet som et L, så kameraerne kan ikke se noget derinde, medmindre man ligesom er derinde. Så nogle gange stod jeg der lige bag L’et og lavede en eller anden dum hane af Lego.

Fik egen Lego-kasse

Men hvad Victor Lander ikke opdagede, før en tilrettelægger på programmet forklarede ham det, så var der faktisk en form for overvågningskameraer i klodskammeret.

- På et eller andet tidspunkt kom der en tilrettelægger ud til mig og sagde, at der stadigvæk er overhead kameraer, og hvis vi så gerne vil have et skud, er det bare mærkeligt, at du står derude og bygger Lego. Det kan jeg også godt se, siger han med et stort smil.

Heldigvis fandt de en løsning på Victor Landers iver til at lege med Lego-klodser.

- Så måtte jeg få min egen lille Lego-kasse at lege med. Det er svært at holde sig fra klodskammeret, især når alle andre må. Det er jo folkeskole-principperne om igen, ler han.

”LEGO Masters” bliver sendt hver fredag klokken 20.00 på TV 2.

Læs mere om: