VIDEO: Glæde i Vild med dans efter kameraet slukkede

Glade Vild med dans\
Glade Vild med dans"-vindere 2013 - Mie Skov og Mads Vad.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Fredag aften blev glædens aften for danseparret Mie Skov og Mads Vad, der lykkeligt kunne konstatere, at alt det hårde arbejde i dansestudiet gav pote med sejren i ”Vild med dans”

Mie Skov og Mads Vad var jublende lykkelige for at vinde ”Vild med dans”.

– Vi er mega, mega, mega glade, lød det enstemmigt fra parret efter sejren. 

Efter showet havde Mie Skov og Mads Vad travlt med at give interviews til pressen, og glæden over resultatet af de mange timers slid i træningslokalet var stor for bordtennisspilleren og hendes dansepartner. 

- Vi sidder inde i studiet, som folk er ved at forlade, og vi kan ikke forstå, at vi har vundet ”Vild med dans” 2013, sagde Mads til BILLED-BLADET.

- Vi har stået og kigget på trofæet hele dagen, og nu har vi det i hænderne. Det er så vildt!, tilføjede Mie.

Også danseshowets arbejdssomme værtspar, Claus Elming og Sarah Grünewald, var tydeligt smittet af den glade stemning i studiet, efter kameraerne var slukket ned.

Med Mie Skov og Mads Vad som vindere, kunne Sarah og Claus efter 12 fredage sætte punktum for ”Vild med dans” efter en nervepirrende finale.

- Der var kamp på dansegulvet derude. Mie og Mads blev kåret som mestre, men det holdt hårdt, fordi det var altså en knald hamrende god finale imod Uffe og Karina. De fik jo præcis de samme karakterer fra dommerne, så det var op til seerne at vurdere, hvem der skulle vinde ”Vild med dans” i år, siger Claus til BILLED-BLADET.

Se vores video med det glade værtspars hilsen til BILLED-BLADETs læsere, og selvfølgelig også et overlykkeligt vinderpar.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden