6. nov. 2019
Af Liz Rørsig

VIDEO: Mikkel og Marian fortæller om at rejse nordpå med familien

Mikkel Beha Erichsen og familien oplever storslået natur i de nye afsnit af ”Kurs mod nord”, der har premiere i dag onsdag den 6. november på TV 2.

I den nye og anden sæson af ”Kurs mod nord”, der har premiere på TV 2 i dag onsdag den 6. november 2019, fortsætter Mikkel Beha Erichsen og familien den eventyrlige færd i den arktiske verden.

- Vi sover i kulden i Finnmark under den åbne himmel, ser nordlyset og sejler hen over Barentshavet mod Svalbard, fortæller Mikkel til BILLED-BLADET.

Tæt på naturen

Undervejs får familien storslåede oplevelser.

- Vi ser isbræer kælve, og isbjørne, hvidhvaler og hvalrosser – alt sammen rigtigt arktisk. Og igen er det lykkedes os at samle hele familien til sejlturen, og det har været nogle helt fantastiske oplevelser - også at have vores lille barnebarn Hugo med om bord, siger Mikkel Beha Erichsen om den nye sæson og de i alt fem afsnit.

Se videoen øverst, hvor Marian og Mikkel fortæller mere om ”Kurs mod nord” og læs det store og eksklusive interview med parret samt sønnerne Emil og Theis i BILLED-BLADET nr. 45, der er på gaden torsdag den 7. november 2019.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb45-forsider_1.jpg

Læs mere om: