VIDEO: Nyd det glade gensyn på Badehotellet

Se også:

De mødtes forleden til glædeligt gensyn: Fru Andersen, fru Fjeldsø, Amanda, fru Aurland, og alle de andre kendte og elskede gæster fra "Badehotellet". Og de er SÅ klar til at byde på endnu en forrygende sæson.

Det er efterhånden mere familie, end det er kolleger, der mødes, når der er nye optagelser - eller som forleden - pressemøde på "Badehotellet". Og gensynsglæden er ikke til at tage fejl af, når seriens spillere mødes over kaffe og wienerbrød til pressemøde, eller når det gælder replikker og professionelt samvær under de lystige optagelser.

De har det skønt sammen både privat og professionelt, alt imens solen skinner over "Badehotellet" - og intriger og hemmeligheder ulmer under sommeridyllen.

Klar til nye genvordigheder på Badehotellet

Fjerde sæson af den populære TV-serie står for døren, og ligesom trofaste seere med garanti glæder sig, så glæder også seriens skuespillere sig til at afsløre sæsonens genvordigheder.

Se i denne video, hvordan det så ud, da der forleden var træf i anledning af den kommende sæson, der starter mandag d. 23. januar kl. 20.00 på TV 2. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden