30. nov. 2019
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Se Silas Holst og Jakob Fauerby med våde øjne efter fantastisk trekantsdrama

Det var de helt store følelsers aften i Forum Horsens, hvor Jakob Fauerby og Silas Holst skrev verdenshistorie. Se vinderne af ”Vild med dans” tage hul på sejrsfesten og hør Silas fortælle om noget helt særligt.

skuespiller Jakob Fauerby og Silas Holst skrev verdenshistorie, da de som det første mandlige par nogensinde slog til på dansegulvet i Forum Horsens og vandt finalen i ”Vild med dans”.

BILLED-BLADET var med, da TV2-programmet lukkede og slukkede for alle kameraer, og der blev sat gang i en skøn fejring af Jakob og Silas.

I tårer på dansegulvet

Parret var overvældet og havde tårer i øjenkrogene, da de talte med BILLED-BLADET og den øvrige danske presse på dansegulvet, mens hallen langsomt blev tømt for tilskuere.

Tæt trekantsdrama

Det afgørende trekantsdrama stod mellem Jakob og Silas, Christopher Læssø og Karina Frimodt samt Coco O. og Morten Kjeldgaard. Det blev en tæt afgørelsen på en aften med tre par i topform.

Fans gik amok

Det er første gang i verdenshistorien, at et par af samme køn vinder den populære dansekonkurrence.

Og det var noget som fik de 2800 ”Vild med dans”-fans i hallen til at gå amok i skønne jubelscener. Her kan du se Jakob og Silas tage hul på efterfesten på dansegulvet i Forum Horsens og høre Silas fortælle, hvad han skal efter ”Vild med dans”.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb48-forsider_3.jpg

Læs mere om: