VIDEO: Stjernerne fra Badehotellet festede efter ny stor triumf

BILLED-BLADETs TV-GULD-fest blev en stor aften for et par af stjernerne fra TV 2-serien Badehotellet.

Lørdag, 9. marts 2019 - af Ulrik Ulriksen

TV-serien "Badehotellet" var flot repræsenteret til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest på Hotel d’Angleterre. Blandt seriens gyldne repræsentanter var skuespillerne Annette Støvelbæk, der spiller fru Frigh, samt Anne Louise Hassing, som spiller fru Madsen. Begge så forrygende ud på den store aften i de imponerfende rammer.

 

På scenen i Palmehaven

Der blev i løbet af prisfesten noget stort at fejre for Støvelbæk og Hassing, der samme med flere andre fra "Badehotellet"-holdet var på scenen for at modtage prisen for Årets bedste TV-program. BILLED-BLADETs læsere stemte dermed Badehotellet til tops for femte gang.

Få BILLED-BLADET leveret - lige til døren!
Klik her og se vores fine tilbud

Anette og Anne Louise fejrede sejren

For Annette Støvelbæk og Anne-Louise Hassing blev det starten på en ekstra fed fest. Duoen hyggede sig både med champagne og balloner i Empire-salen samt på dansegulvet i Louis XVI-salen, hvor de leverede varen til den tempofyldte musik, som Hit Orchestra serverede.

 

Se alle kjolerne og kyssene

I denne uges udgave af BILLED-BLADET kan du nyde en kæmpe reportage fra ÅRETS tv-guld-FEST PÅ Hotel d’Angleterre. Vi byder for eksempel på et 32 siders flot tillæg med alle kjolerne, kyssene, dansebillederne og  de unikke øhjeblikke fra BILLED-BLADETs TV-GULD-fest 2019.