Torsdag, 22. oktober 2020 - af Karina Didriksen

Vidste du det om Merete Mærkedahls kjole?

Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen.
Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen.
Foto: Hanne Juul
”Badehotellet”-stjernen Merete Mærkedahl havde et særligt ønske til sin kjole, som hun bar under wienervalsen med Thomas Evers Poulsen.

Merete Mærkedahl udlevede sin indre prinsessedrøm, da hun i program 3 af ”Vild med dans” dansede wienervals med Thomas Evers Poulsen i en smuk, blå kjole.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 38-årige ”Badehotellet”-stjerne havde selv været med til at vælge en helt særlig detalje på dansekostumet.

- I dag er første gang, at jeg har så mange sten på kjolen. Det havde jeg ikke i sidste uge, så jeg spurgte systuen, om det kunne være muligt at få sten på til wienervalsen. Og jeg er rigtig glad for min kjole, lød det med et stort smil fra Merete Mærkedahl efter fredagens show.

Foto: Hanne Juul

Har aldrig været så fin

”Badehotellet”s Otilia går aldrig i kjoler til hverdag, så derfor nyder hun at danse i flotte og feminine kreationer.

- Hvis jeg er til premierer eller Robert-fester, tager jeg nogle gange en kjole eller en buksedragt på. Men sådan en fin robe her har jeg aldrig nogensinde haft på privat, sagde en begejstret Merete Mærkedahl til BILLED-BLADET og tilføjede:

- Jeg synes, det er fuldstændig fantastisk at få lov at prøve. Jeg føler mig så fin, og jeg elskede at danse wienervals med Thomas – også selv om jeg blev en smule rundtosset af det.

Læs den store reportage og se alle billederne fra program 3 af ”Vild med dans” i BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 22. oktober.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden