30. aug. 2012
Af af Helle Skram de Fries

Vild med dans 2012 klar til take off

https://imgix.billedbladet.dk/media/billedbladet/kendte/nyheder/vild-med-dans-2012/diverse/vmd12.jpg
Foto: TV 2
Ved den officielle præsentation af de ti par i Vild med dans 2012, var det tydeligt, at der en stor sæson i vente.

Luften var tæt - og det skyldes ikke kun den høje temperatur indenfor murene på Børsen, hvor det førte pressemøde på "Vild med dans" blev afholdt. Næ, luften var i lige så høj grad tæt af forventning, nevøsitet, spænding, glæde og begejstring. Både hos de ti dansepar, de to værter, de fire dommere, en ene underholdningsdirektør, chefstylisten, de andre stylister - og hele produktionsholdet på Mastiff - Og THE ANTONELLI ORCHESTRA!

Vild med dans 2012 kører allerede i et velsmurt topgear inden premieren 7. september, hvor det første show er på skærmen. De ti par træner på højtryk, og de glæder sig helt ubeskriveligt til de skal vise deres færdigheder på gulvet.

Værten Christiane Schaumburg-Müller var i topform til pressemødet - og hendes makker Claus Elming var lige så engageret.

- Og det er en glæde at præsentere Danmarks modigste dansere, der skal danse på Danmarks populæreste dansegulv, lød det fra værtsparret.

Vinderinstinktet er allerede tændt hos parrene:

- I år vil jeg danse Freestyle (dans i finalen), lyder det selvsikkert fra Michael Olesen, der danser med skuespiller Camilla Bendix.

- Jeg er med for at overvinde min frygt for dansegulvet, og det gør jeg bedst ved at vinde, lyder det fra skuespiller Thomas Bo Larsen, der danser med Mie Moltke.

Men de øvrige otte par: Lars Rasmussen og Malene Østergaard, Louise Spellerberg og Mads Vad, Monica Vestergaard og Thomas Evers Poulsen, Rasmus Nøhr og Karina Frimodt, Joakim Ingversen og Claudia Rex, Saseline Sørensen og Ronnie Handskemager, Jeanette Ottesen Gray og Marc Christensen og Louise Mieritz og Silas Holst danser også for at vinde trofæet.

Læs mere om: