Lørdag, 12. august 2017 - af Majken Munk

VILD MED DANS: Ane Høgsberg har en favoritpartner

Ane Høgsberg
Ane Høgsberg
Foto: Alex Tran
Stand-up komikeren Ane Høgsberg glæder sig meget til ”Vild med dans”, og hun har faktisk en ide om, hvem hun helst vil danse med.

Efterhånden er årets ”Vild med dans”-hold fuldendt og blandt de modige nydansere er Ane Høgsberg. Hun ser frem til at medvirke i det populære fredagsprogram. 

- Jeg glæder mig helt vildt. Det er fantastisk! Jeg har ikke meget erfaring med at danse, da jeg var yngre, gik jeg til hip hop. Jeg håber, at jeg kan få indført noget fjolleri-dans, fortæller komikeren, da BILLED-BLADET møder hende på årets Skanderborg Festival. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I foråret kunne man nyde hendes gode humor i programmet ”Comedy Fight Club Live”, men ellers har hun ikke den store TV-erfaring, men ser frem til at seerne kommer til at kende hende bedre. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Har en favorit-danser

Det er først i den kommende uge, at Ane Høgsberg og hendes kommende ”Vild med dans”-kolleger skal møde deres dansepartner, men komikeren har en favorit. 

- Jeg har én, men jeg holder det inde i hjertet. Men jeg er sikker på, at uanset hvem, jeg skal danse med, så bliver det sindssygt sjovt, fortæller Ane Høgsberg. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden