Lørdag, 19. oktober 2019 - af Lone Vandborg

VILD MED DANS: Bedste venner kom i omdans

Foto: Hanne Juul
Mikkel Kessler og Michael Maze havde væddemål kørende, om hvem der kom længst i "Vild med dans" - så der var meget på spil i omdansen.

Det var de store følelsers aften her midvejs i sæsonen på "Vild med dans".

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Jakob Fauerby blev far til en lille pige 6 timer inden showstart, så han nåede lige frem og danse slowfox med Silas Holst.

Og de to bedste venner Mikkel Kessler og Michael Maze kom i omdans mod hinanden.

Tredje gang var ikke lykkens gang

For Mikkel Kessler og Mille Funk var det den første omdans, og Mikkel gik virkelig til opgaven med topbokser attitude. Han var fokuseret på at knockoute sin bedste ven... og det gjorde han. For Michael Maze var det tredje gang i omdans, og det blev ikke lykkens gang. Han og Mie Martha Moltke måtte forlade gulvet for sidste gang efter deres cha-cha-cha.

Umut var bundprop igen

Umut og Jenna måtte atter lide, den tort det er, at få de dårligste dommerkarakterer, til gengæld kunne Umut trøstespise lidt flæsk med lommeuld ude hos Sarah Grünewald. Og TV-kokken kunne glæde sig over, at seerne atter stemte ham videre.

I den modsatte ende lå Coco og Morten, hvis forrygende og tempofyldte quickstep fik dommerne til at hive de høje karakterer frem, hvilket gav parret en fortjent førsteplads foran Christopher og Karina samt den nybagte far Jakob og Silas.

På fredag ryger ingen par ud, så alle er sikret mindst to danse mere. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden