Vild med dans byder også TV-seerne op til dans

\

"Vild med dans"-galla.

Foto: Michael Langhoff/TV 2
Danseglade TV-seere får nu også muligheden for at komme ud på dansegulvet med folk fra det populære program.

Har du drømt om også at svinge dansebenene til ”Vild med dans”-musikken fra The Antonelli Orchestra, så får du muligheden dette efterår. Det fortæller TV 2 i en pressemeddelelse.

- Gennem årene har vi fået flere hundrede henvendelser fra begejstrede seere, der selv elsker at danse, og nu tager vi dem på ordet og byder dem op til dans. Vi håber at kunne flytte bare lidt af energien fra tv-showet direkte ned i fødderne på folk, når Vild med dans galla – velkommen på dansegulvet kommer ud i landet og skaber seks kæmpestore dansefester anført af The Antonelli Orchestra, siger Gitte Madsen, underholdningschef på TV 2.

Det er ikke kun de dygtige musikere fra showet, fans af programmet kan møde til festerne – også værterne Sarah Grünewald og Claus Elming og de fire professionelle dansere Mie Moltke, Claudia Rex, Mads Vad og Thomas Evers Poulsen er med.

Det foregår seks lørdage i oktober og november og finder sted i Vejle Musikteater 11. oktober, Tinghallen Viborg 18. oktober, Aalborg Kongres & Kultur Center 25. oktober, Musikteatret Holstebro 8. november, Aarhus 15. november og Kulturcenter Limfjord i Skive 22. november.

Man kan læse mere om arrangementer og billetter på www.vmd.tv2.dk fra den 15. september.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden