9. nov. 2018
Af Christinna Braun

VILD MED DANS: Cecilie Hother kom for at heppe på Mads Vad

Cecilie Hother
Cecilie Hother
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Det vækkede minder for TV-værten Cecilie Hother, da hun var tilbage i ”Vild med dans”-studiet for at heppe på de dygtige dansere.

TV-værten Cecilie Hother vandt ”Vild med dans” med Mads Vad i sæson 7, og i aften var hun tilbage for at heppe på de fire tilbageværende par i dansekonkurrencen.

Dog er der særligt ét par, som Cecilie Hother hepper på.

- Det er selvfølgelig Mads. Vi snakker stadig sammen og ses stadigvæk. Så jeg er nok lidt upartisk og fuldstændig farvet, fortalte Cecilie Hother med et stort smil inden showet.

Vil gerne i Vild med dans igen

Cecilie Hother har bestemt ikke sluppet dansedrømmen, og hvis hun blev spurgt endnu engang, ville hun med glæde sige ja til at deltage i ”Vild med dans”.

For Cecilie Hother var ”Vild med dans” nemlig med til at udvikle hende som person.

- ”Vild med dans” var en fantastisk smuk rejse. Mentalt skubber du dig selv, fysisk skubber du dig selv, og din støttepædagog og bedsteven er en person, du ikke har kendt særlig længe, fortalte Cecilie Hother om dansen og sin tidligere dansepartner Mads Vad.

- Du bliver nødt til at give alt af dig selv følelsesmæssigt, men jeg var så heldig at få Mads, så det var ikke svært. Jeg har rykket mig kvantespring og er blevet en helt anden person.

Læs mere om: