Lørdag, 23. oktober 2010 - af af Thomas Flindt

Vild med dans: Christina Hembo viste sjæl og røg til tops

Christina Hembo har været god hele vejen igennem showet, men i aften brød hun sine forsvars-barrierer, og gav os den rigtig Christina.
Christina Hembo har været god hele vejen igennem showet, men i aften brød hun sine forsvars-barrierer, og gav os den rigtig Christina.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Vild med dans blev i aften transmitteret fra en helt anden dimension – showet var fantastisk!

Man tager en håndfuld glade og dygtige dansepar, krydrer det med to skarpe og sjove værter, og tilføjer lige en knivspids stjernestøv. Så har man opskriften på et godt show.

Det var den helt store gavebod i aften, da Vild med dans-showet blev taget til helt nye højder. Aftenen bød på flere overraskelser, og humøret har ikke været højere, end det var i aften.

Aftenens gæstestjerne Enrique Iglesias havde en utrolig effekt på stemningen. Den musikalske latino tændte op under danserne, dommerne og ikke mindst publikum, der af dommerne blev kåret til sæsonens bedste.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dommerne var i hopla

Og dommerne var imponeret - ikke kun over at huse den internationale megastjerne, men også over aftenens dansere, hvilket var stik modsat fra sidste fredag.

Karaktererne var svimlende høje, Claudia Rex lignede i hvert fald en der var ved at dejse om, da hende og Patrik fik deres allerførste 8-tal.

Det var seks vidt forskellige danse, som parrene kastede sig ud i. Michael Rasmussen udmærkede sig med sin vals, men selvom dommerne var meget imponeret over den spinkle cykelrytters præstation, så var det ikke nok til at undgå sidstepladsen - i første omgang.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Laura Drasbæk havde Silas Holst tilbage, og det var noget hun var meget lettet over - selvom han i den sidste uge havde været hård ved hende. Silas kunne også berette om en speciel oplevelse, da selveste prins Joachim til premieren på MAMMA MIA spurgte om Laura var gået videre i Vild med dans.

Thornsberg udråbte favorit

Men den allerstørste overraskelse kom, da Allan Thornsberg fortalte Christina Hembo, at man kunne fornemme en vinder i hende. Hun leverede en super flot dans, og gjorde bod på det, som hun de sidste gange er blevet kritiseret for. Hun viste sjæl, og kom helt ud til publikum og ikke mindst dommerne. Det resulterede i endnu en topplacering fristes man til at sige.

Underholdende holddans

Og nu til aftenens anden overraskelse. Tre og tre skulle parrene ud i en holddans, som fik en fælles karakter, der blev lagt til de enkelte pars karakterer.

Her kom aftenens største stjerne Enrique Iglesias på banen, og han spillede for, da de to hold kastede sig ud i to meget forskellige danse. Med numrene Heartbeat og I like it fra hans nyeste cd Euphoria blev der tændt op under publikum.

Temaet var underholdning og underholdende, det var det i den grad. Det var dyrisk, det var elegant, og Thomas Evers Poulsen havde endda sneget et lille bukse-ups ind i showet, da han noget ufrivilligt viste underdrenge, da hans bukser revnede.

Men ét hold gjorde det ekstra godt, og de blev belønnet med fire flotte 8-taller.

Det vendte fuldstændig op og ned på stillingen. Michael Rasmussen kom væk fra bunden, og sendte vejrpigen Cecilie Hother på hendes første sidsteplads.

Tæppet gik ned - Dicte røg ud

Men seerne forbarmede sig over hende, og sendte i stedet Laura Drasbæk, og ja, gæt én gang, for det var nemlig Dicte, der for fjerde gang skulle i omdans.

Og nu gik den ikke længere for den søde sangerinde, der med blødende hjerte tog afsked med programmet.

Nu er der kun fem dansepar tilbage, når Vild med dans igen byder hele Danmark indenfor næste fredag.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden