4. okt. 2016
Af Helle Skram de Fries

Vild med dans-deltager ramt af alvorlig øjenskade

Kirsten Siggaard
Kirsten Siggaard
Foto: Martin Høien
Sangeren Kirsten Siggaard har fået en alvorlig betændelse i hornhinden på venstre øje.

Danseren Thomas Evers Poulsen fik sig noget af en forskrækkelse, da han søndag den 2. oktober skulle træne med sin ”Vild med dans”-partner, Kirsten Siggaard.

- Hendes venstre øje var helt hævet og blodigt og lignede noget fra en gyserfilm, fortæller Thomas Evers til BILLED-BLADET.

AFSTEMNING: Hvem er din favoritpar i "Vild med dans"?

Lørdag den 1. oktober var Kirsten Siggaard sammen med blandt andre Sanne Salomonsen og Pernille Højmark dommer ved dragshowet Nattens Dronning i Odense.

Fik støv og konfetti i øjet

Her fik Kirsten Sigaard støv og konfetti ind under sin kontaktlinse på venstre øje, og det resulterede altså i en alvorlig betændelse i hornhinden.

- Kirsten tog lidt let på det, men øjenlægen forklarede, at det ikke bare er en almindelig øjenbetændelse, men en alvorlig skade på hornhinden. Hun må gerne danse, men kun med klap for øjet og dæmpet lys i træningslokalet, forklarer Thomas Evers Poulsen.

https://imgix.billedbladet.dk/kirsten_siggaard_oejenskade_2.jpg
Foto: Privat

Han forklarer også, at Kirsten Siggaard er en rigtig fighter, og Thomas Evers Poulsen er sikker på, at de nok skal komme på gulvet i ”Vild med dans”-studiet på fredag 7. oktober.

- Vi skal danse rumba, men Kirsten kommer til at danse med klap for øjet, så jeg kan kun kigge hende dybt i det højre øje, fortæller Thomas Evers Poulsen med et grin.

Han præciserer dog, at der faktisk ikke er noget at grine af.

Klar til Vild med dans på fredag

- Kirsten skal dryppe øjet hver anden time med én slags dråber og hver tredje med en anden slags – og det skal tages alvorligt. Men hun må gerne få pulsen op og danse. Og hun er helt parat til at skulle på gulvet.

- For, som hun siger, benene fejler jo ikke noget, fortæller Thomas Evers Poulsen, der fredag den 30. september dansede en fin quickstep med Kirsten Siggaard.

Oven i købet to gange for parret kom i omdans, hvor seernes sms-stemmer sendte dem videre til fordel for Søren Fauli og Karina Frimodt, der røg ud.

https://imgix.billedbladet.dk/20160930_hjp1013.jpg
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: