VILD MED DANS: Derfor er Coco O overrasket over at komme i finalen

Coco O. og Morten Kjeldgaard. 

Coco O. og Morten Kjeldgaard. 

Foto: Hanne Juul

Sangerinden Coco O. er den eneste kvindelige nydanser, der er gået videre til finalen, og hun havde slet ikke regnet med, at hun og partneren Morten Kjeldgaard ville komme så langt.

Lørdag, 23. november 2019 - af Karina Didriksen

Coco O. og Morten Kjeldgaard brød ud i jubel, da deres navne blev råbt op som et af de tre par, der er videre til finalen i ”Vild med dans”.

Den 32-årige sangerinde havde dog svært ved at forstå, at hun rent faktisk havde klaret den og kunne kalde sig finalist.

Giv BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Giv BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!

- Jeg er både lettet, overrasket og lidt chokeret! Jeg skal nok lige hjem og skåle på, at jeg er kommet i finalen, lød det fra en overvældet Coco O., da BILLED-BLADET talte med hende efter showet.

Oscar var populær

Der var en fjerdedel chance for at gå videre til finalen, og Coco O. var nervøs for, at hun ville ryge ud i semifinalen. 

- Jeg har virkelig kunnet mærke, at Oscar og Asta havde meget seeropbakning. Mange unge har kunnet identificere sig med ham, fordi han er en virkelig sød og ydmyg dreng, fortalte Coco og fortsatte:

- Og Asta er bare en sindssygt god danser, så jeg tænkte, at de godt kunne gå videre til finalen.

Eneste kvindelig nydanser

Det blev dog Oscar og Asta, som måtte sige farvel til ”Vild med dans”, og Coco O. er dermed den eneste kvindelige nydanser, som er gået videre til finalen.

I finalen i Forum Horsens den 29. november skal hun konkurrere mod Jakob Fauerby og Christopher Læssø.