Fredag, 9. september 2022 - af Karina Didriksen

Vild med dans: Derfor er der fem dommere

Sonny Fredie-Pedersen er ny dommer i "Vild med dans" 2022.

Sonny Fredie-Pedersen er ny dommer i "Vild med dans" 2022. 

Foto: Hanne Juul
Sonny Fredie-Pedersen bliver i år ny dommer i ”Vild med dans” og slutter sig til de andre fire dommere. TV 2 sætter ord på, hvorfor der skal være fem i dommerpanelet.

Sidste år sagde vi farvel til den erfarne dommer Britt Bendixen i ”Vild med dans”, og hun bliver nu erstattet af danseren Sonny Fredie-Pedersen.

Han skal bedømme årets 10 par sammen med de erfarne dommere Anne Laxholm, Jens Werner, Nikolaj Hübbe og Marianne Eihilt. Der kommer altså igen til at sidde fem i dommerpanelet.

BILLED-BLADET har spurgt TV 2’s underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech, hvorfor det er nødvendigt med fem dommere.

- Der kunne jo sagtens være fire dommere, for det var der i virkelig mange sæsoner. Men jeg synes, det passer fint med fem dommere, fordi ”Vild med dans” jo ikke er dommernes program, forklarer han.

Tanke ny energi op

Thomas Richardt Strøbech sætter flere ord på beslutningen om at have fem dommere i ”Vild med dans”.

- Det er mere en fagjury lige som i Melodi Grand Prix, og det giver en større diversitet, når der er fem dommere. Så kan der komme lidt mere uforudsigelighed ud af det. Det handler også om at tanke noget ny energi op en gang imellem, og det kan Sonny bidrage med, fastslår han og tilføjer:

- Nogle seere er måske skuffede over, at det ikke er alle dommere, som siger noget hver gang, men det er heller ikke tanken, at de skal sige noget til hver dans. Jeg ser mere dommerpanelet som en jury.

”Vild med dans” har premiere fredag den 9. september kl. 20.00 på TV 2.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden