Mandag, 7. december 2020 — af Helle Skram de Fries

Vild med dans: Derfor var Emili ved at græde

Emili Sindlev.
Emili Sindlev.
Foto: Hanne Juul
Følelserne var totalt tyndslidte på unge Emili Sindlev, da hun skulle danse i kvartfinalen.
Der var et chok for 24-årige Emili Sindlev og hendes dansepartner, Mads Vad, da de – selv om de lå i top – røg i omdans i program ni.  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  Den oplevelse sad stadig i kroppen i kvartfinalen lørdag 5. december. Her scorede de dog hele fem 10-taller for deres rumba, hvilket fik tårerne frem hos Emili.  
Foto: Hanne Juul
 

Har trænet vild meget

- Der går så mange følelser gennem kroppen, og rumba er også en meget følelsesmæssig dans, forklarede Emili Sindlev til BILLED-BLADET efter showet. - Vi har også trænet helt vildt meget.  Nu er vi i semifinalen, og vi kommer til at træne 10-11 timer om dagen, lød det fra en glad Mads Vad.  
  Parret vandt også maratondansen, hvor der skulle danses Lindy Hop.  
Foto: Hanne Juul
   

Ved at kaste op

- Jeg har været ved at kaste op og haft det fysisk dårligt, lød det fra Emili, der også er lykkelig for at være nået til semifinalen. - Jeg vil jo bare så gerne det her og vil så gerne i finalen sammen med Mads, jublede hun.  

Mads Vads yndlingsdans

- Og vi skal danse min yndlingsdans, samba, i semifinalen, lød det fra en henrykt Mads Vad. Herudover skal parret – ligesom de øvrige tre semifinalepar – danse en argentinsk tango.  
  De tre øvrige par i semfinalen er: Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen, Albert Rosin Harson og Jenna Bagge samt Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst.  
       

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden