Lørdag, 20. november 2021 - af Christinna Braun

Vild med dans-ekspert: Derfor er det de rigtige finalister

Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald i semifinalen i "Vild med dans" 2021.
Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald i semifinalen i "Vild med dans" 2021.
Foto: Hanne Juul
Fredag aften blev de tre finalister i ”Vild med dans” fundet.

De startede 12, men nu er der kun tre nydansere tilbage i ”Vild med dans”.

Fredag aften rullede semifinalen i ”Vild med dans” over skærmen, og selv om Micki og Jenna gav den alt på dansegulvet, var det desværre ikke nok til at sende dem i finalen på fredag den 26. november.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De fire semifinalepar dansede først en individuel dans, hvorefter alle parrene hver især dansede argentinsk tango.

Micki og Jenna fik først 41 i karakter af dommerne for deres tango, mens dommerkarakteren blev hævet til 45 for deres argentinske tango.

Ifølge BILLED-BLADETs ”Vild med dans”-ekspert Lone Vandborg var det de tre bedste par, der gik videre til finalen på fredag.

- Rent dansemæssigt er det sæsonens tre bedste par, der retfærdigt endte i finalen, lyder det fra Lone Vandborg.

- Sæsonens helt store dansedarling kunne desværre ikke tage det sidste chassé ind i finalen, men man fornemmer, at det var meget tæt på, siger hun.

I mange uger har Micki og Jenna, selv om de har ligget i den lavere ende af dommerkarakterer, formået at undgå omdansen - lige indtil sidste fredag, hvor de overlevede omdansen mod Mascha og Thomas).

- I så mange uger er Micki og Jenna blevet båret frem af seerstemmerne. Vi får jo aldrig at vide, hvor tæt det var, da sms-stemmerne er hemmelige, men man har virkelig fornemmelsen af, at Micki og Jenna ikke var langt fra finalepladsen, desværre, siger Lone Vandborg.

På fredag ruller ”Vild med dans” finaleshowet ud, hvor det efter 12 uger bliver afgjort, hvem der løber med titlen som dette års vinder.

 

- Nu endte det med sæsonens tre dygtigste nydansere i finalen, og der er lagt op til et drabeligt opgør, fortæller BILLED-BLADETs ”Vild med dans”-ekspert og fortsætter:

- Hvor Jimilian og Asta var de bedste i sidste uge, hævede Pernille og Morten deres dans et niveau og satte sig på en fortjent førsteplads denne uge… Og Lise og især Silas skal man aldrig afskrive i en finale.

- Det var en forrygende festlig danseaften, og det bedste er, at det bliver endnu bedre om en uge!

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden