Lørdag, 6. november 2021 - af Christinna Braun

Vild med dans-ekspert: Han kommer i finalen

"Vild med dans". 
"Vild med dans". 
Foto: Ritzau Scanpix
BILLED-BLADETs ”Vild med dans”-ekspert spår konkurrencens yngste deltager gode finalechancer.

Efteråret på TV 2 har de sidste mange, mange år stået i dansens tegn, og i år er ingen undtagelse. Det populære danse-program ”Vild med dans” er i fuld gang, og BILLED-BLADETs ”Vild med dans”-ekspert spår især én deltager i årets konkurrence gode finalechancer.

Efter Michelle og Mads røg ud fredag aften, er der nu fem par tilbage, og det er det unge par Jimilian og Asta der sagtens kan nå til finalen, lyder det fra BILLED-BLADETs ”Vild med dans”-ekspert Lone Vandborg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jimilian er bare blevet bedre og bedre, som ugerne er skredet frem. Hans musikforståelse har altid været der, men nu er teknikken i dansen og hans disciplin også er på plads. Det kunne man jo også se, at dommerne var helt tydeligt begejstrede for, siger Lone Vandborg.

Jimilian og Asta fik i fredagens ”Vild med dans” hele fire ti-taller og et 9-tal for deres jive.

Jimilian og Asta i fredagens "Vild med dans". 
Foto: Dan Mariegaard

- Det er meget svært at se, at der ikke skulle være plads til Jimilian og Asta i finalen den 26. november, sådan som hans talent har udviklet sig, og hans popularitet er klart stigende.

- Til gengæld viste denne skønne danseaften også, at det er svært at spå om, hvem der gør Jimilian følgeskab i finalen, lyder det.

Ud af de fem tilbageværende par er der tre kvindelige nydansere, Lise, Pernille og Mascha, mens der er to mandlige, Micki og Jimilian.

De to sidstnævnte kunne godt gå til finalen sammen, tror BILLED-BLADETs ”Vild med dans”-ekspert.

 

- Selvom Micki nok er den mindst kyndige danseteknisk, tror jeg godt, han vil kunne nå til finalen. Det er bestemt ikke fordi, Micki er dårlig. Feltet er bare virkelig godt!

- Han må få virkelig mange stemmer, siden han gang på gang kan gå fra bundplacering til at undgå omdansen. Han er nok også den danser, der nyder det allermest – og det kan man virkelig se på ham, det er så skønt, fortæller Lone Vandborg.

I fredagens ”Vild med dans” var det Michelle Kristensen og Mads Vad, der måtte vinke farvel til eventyret på Danmarks nok mest kendte dansegulv.

- Det lå jo næsten i kortene. Michelle og Mads har været i omdans to gange tidligere, og det er som regel et tegn på, at man er tæt på at ryge ud, desværre.

- Men en ting er i hvert fald helt sikkert: Der er lagt op til en festlig, forrygende og flot danseaften på fredag!

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden