16. okt. 2015
Af af Liz Rørsig

Vild med dans: Ena Spottag er ved at være rask igen

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/vild_med_dans5512.jpg
Foto: Birger Storm
Ena Spottag er glad for de flotte kjoler, den fine neglelak og ikke mindst, at hun er ved at blive rask.

– Thomas er meget struktureret og præcis i sit arbejde, i udseendet, og hvordan looket skal være, når vi skal danse. Det har jeg måske ikke i så høj grad gjort – eller også har jeg gjort det på en anden måde ved at sige ”hey, jeg skal da have en farvet turban på i dag”. Han har præsenteret mig for nye muligheder med kjoler og hjælper mig med at finde prinsessen frem i mig, fortalte Ena Spottag om sin ”Vild med dans-partner Thomas Evers Poulsen.

– Ja, Ena har fundet ud af, at netop stenene på samba-kjolen skulle se sådan ud, tilføjede Thomas og pegede på de fine sten på den lilla kreation.

Lilla neglelak

– At jeg skal have selvbruner på, er for mig lidt underligt, men neglelakken kunne jeg godt blive ved med. Jeg er helt vild med farven i dette show. Den skinner bare. Så i perioder, hvor jeg ikke har så meget teater- eller filmarbejde, skal jeg have lavet negle. Det, synes jeg, er sjovt.

Ena har det bedre

Ena er ved at komme sig oven på, hvad hun i første omgang troede, var en slem maveinfluenza.

– Jeg har fundet ud af, at jeg har en parasit i maven. Den kan man desværre være uheldig at få i dansk drikkevand – noget, der bider sig fast, hvis man har et lidt dårligt immunforsvar. Og det har jeg haft, fordi Thomas har trænet mig så grundigt. Nu får jeg noget antibiotika-lignende medicin, som hjælper – og det gør adrenalinen også til sådan et show, sagde Ena, som er blevet så stærk, at hun kunne løfte Thomas både i sambaen og bagefter på dansegulvet til ære for BILLED-BLADETs fotograf.

Læs mere om: