27. nov. 2015
Af af Helle Skram de Fries

Vild med dans-finalen: Damernes dyst – Ena Spottag mod Stephania Potalivo

Ena Spottag og Staphania Potalivo.
Ena Spottag og Staphania Potalivo.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen skal kæmpe mod Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard i hele tre danse.

Det kræver god kondition at være i finalen fredag den 27. november i”Vild med dans”. Men efter 12 uger med skrap træning, er den side af sagen klart i orden hos de to ”Vild med dans”-finalepar, Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen, og Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard. Begge nydansere, Ena Spottag og Stephania Potalivo, er kvinder og skuespillere.

Sammen med deres dansepartnere skal de på gulvet i Forum Horsens hele tre gange, før det er afgjort, hvem der skal råbes op som vindere af ”Vild med dans” 2015.

Seerne vælger dansen

Først skal parrene danse den dans seerne har valgt til dem. Her skal Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen danse slowfox, mens Lis Sørensen synger. Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard skal derimod danse jive. Ena Spottag: Dansen lukker op for mine feminine sider Desuden skal de to finalepar danse en showdans og så en freestyle. Ena Spottag har tidligere fortalt BILLED-BLADET, at hvis hun og Thomas kom i finalen, ville det blive en flot og festlig freestyle.

Alle par tilbage på gulvet

På finaleaftenen er alle ti udstemte par tilbage på gulvet, og danser hver en lille snas af en af de danse, de har danset i programmet. Dansene salsa, samba, cha-cha-cha samt tango vil være repræsenteret. I programmet Trin for Trin, er de to tidligere ”Vild med dans”-stjerner Marianne Eihilt og Vickie Joe Ringgaard gæster hos værten Sara Maria Franch-Mærkedahl.

Læs mere om: