10. sep. 2016
Af af Helle Skram De Fries

Vild med dans: Flot debut til Mathias fra Norskov

Mille Funk og Mathias Käki Jørgensen
Mille Funk og Mathias Käki Jørgensen
Foto: Hanne Juul
Mathias Käki Jørgensen var glad, overrasket og sulten efter mere dans ovenpå sin flotte ”Vild med dans”-debut.

Der er langt fra Frederikshavn til København, og der er endnu længere fra ishockey-isen til Danmarks mest berømte dansegulv, der begge er glatte.

For et år siden flyttede 22-årige Mathias Käki Jørgensen fra Frederikshavn til København for at passe karrieren som skuespiller og fik stor succes med TV 2-serien ”Norskov”.

Afstemning: Hvem er dit favoritpar i Vild med dans 2016

Fejende flot vals

Fredag den 9. september flyttede han ind på ”Vild med dans”-gulvet – sammen med sin dansepartner Mille Funk.

Efter en flot præstation i vals - som fik aftenens næsthøjeste dommerkarakterer med 16 - ser det ud til, at Matthias ikke flytter foreløbig.

- Det var SÅ fedt, og jeg er vildt glad. Jeg troede ikke, vals kunne være så fantastisk. Kunsten er at få det til at se nemt ud. Det er ikke let, men det føltes rigtig godt her i aften, fortalte Mathias Käki Jørgensen til BILLED-BLADET umiddelbart efter premiere.

Klar til mere dans

- Mille og jeg passer rigtig godt sammen, og jeg glæder mig til at lære mere, lød det begejstret fra den unge skuespiller.

Og på mobilen væltede det ind med lykønskninger hjemme fra Frederikshavn.

Næste fredag skal Mathias Käki Jørgensen og Mille Funk danse fællesdans, men fredagen efter gælder det latindansen jive, som de allerede er i fuld gang med at øve.

https://imgix.billedbladet.dk/_hjp1489.jpg
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: