25. apr. 2014
Af Dorte Quist

Vild med dans-folk finder sammen i forældregruppe

Sophie Fjellvang-Sølling og Silas Holst.
Sophie Fjellvang-Sølling og Silas Holst.
Arkivfoto: Krestine Havemann
Tre stjerner fra den populære dansedyst venter barn i løbet af det næste halve år.

Både Silas Holst og hans tidligere Vild Med Dans-partner, Sophie Fjellvang-Sølling, samt Uffe Holms dansepartner fra sidste sæson af programmet, Karina Frimodt, venter barn i disse måneder, og derfor har de tre aftalt at lave en lille privat mødregruppe, skriver Ekstra Bladet i dag.

- Ja, eller forældregruppe, må vi vel hellere kalde det, for vi fædre vil jo også gerne være med. Så aftalen er, at når vi skal hygge med vores børn, skal Johannes og jeg også være med sammen med Karinas Kasper Lentz og Sophies Casper Barfoed. Det bliver herligt, siger Silas Holst med et grin.

Silas Holst og hans partner venter deres første barn sammen med en god veninde til september, mens Sophies og Karinas babyer bliver født i løbet af sommeren.

Den tidligere skiløber Sophie Fjellvang-Sølling har i forvejen sønnen Maximillian med Nikolaj Fjelvang-Sølling, som døde pludseligt kun 36 år gammel af et hjerteanfald i foråret 2012. Sidste år blev Sophie Fjelvang-Sølling kæreste med Casper Barfoed, og nu skal de altså være forældre. Sophie Fjellvang-Sølling læser i dag til tandlæge og er ofte sportskommentator på TV.

Læs mere om: