Søndag, 16. oktober 2016 - af af Helle Skram De Fries

Vild med dans: Laura Bach taknemmelig for at fortsætte

Michael Olesen og Laura Bach
Michael Olesen og Laura Bach
Foto: Hanne Juul
Trods flotte ord og karakterer fra dommerne kom Laura Bach og Michael Olesen i omdans. Og Laura var jublende lykkelig og taknemmelig over at kunne fortsætte dansen.

- Lige nu har jeg kun én følelse, og det er taknemmelighed over, at vi kom videre.

Sådan lød den umiddelbare reaktion fra en lykkelig Laura Bach efter omdansen.

I program seks af ”Vild med dans” røg hun og Michael Olesen overraskende i omdans mod Kirsten Siggaard og Thomas Evers Poulsen, som måtte forlade ”Vild med dans”.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Vild med at danse

Laura Bach er i den grad blevet grebet af dansen.

- Jeg mærker det mere og mere. Dansen åbner mig, som om der hele tiden kommer en ny nøgle og lukker op til nye rum. Og så er jeg også blevet enormt glad for Michael. Vi er blevet rigtig gode venner, rigtig hurtigt. Så jeg er virkelig dybt taknemmelig for at få lov til at danse videre sammen med det skønne menneske.

Michael var også nervøs

- Ja, det var en gyser. Da vi stod der og ventede på at få at vide, hvem der var videre efter omdansen, var jeg SÅ bange for, at nu var det hele slut. Og nu er jeg SÅ glad, lød det fra en lettet Michael Olesen.

AFSTEMNING: Sagde vi farvel til det rigtige par i program 6?

Lørdag aften løb semifinalen i "Voice Junior" af stablen. Og det blev et brag af en fest for deltagerne, tilskuerne og seerne.  Drømmen lever De seks semifinalister gjorde deres ypperste, men desværre var det ikke dem alle, der kunne gå videre.  De tre ta
Foto: Hanne Juul

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden