Tirsdag, 5. juli 2016 — af af Liz Rørsig

Vild med dans: Lene Beier på besøg i systuen

Lene Beier
Lene Beier
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
TV-værten Lene Beier er ikke vant til at have lange kjoler på, så hun tror, det bliver en sjov udfordring i årets "Vild med dans"

Lene Beier har allerede har været på besøg i "Vild med dans"-systuen og er betaget af alle de mange pailletter, fjer og flæser. Og så kan hun ikke få nok af farver.
- Jeg er ikke vant til at have lange kjoler på, så det bliver en sjov udfordring. Stiletter er jeg vant til at gå i, men ikke at danse med dem på. Jeg plejer at smide skoene og danse i bare tæer, siger Lene Beier, der skal være en af deltagerne i efterårets "Vild med dans".

Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

Lene Beier glæder sig til ferien

Lene og ægtemanden Anders er i øjeblikket ved at bygge nyt hus i Søvang ved Dragør, men da huset ikke er færdigt endnu, skal familien, som også inkluderer sønnerne, Arthur, 7, og Otto, 5, samt cockerspanielen Bruce Wayne, i efteråret først bo i familiens båd og bagefter i en skurvogn. 
- Anders er byggeleder på projektet, så det er for tidkrævende at køre frem og tilbage til vores lejlighed på Frederiksberg. Han synes, at det er spændende, at jeg skal være med i ”Vild med dans”. Anders er i det hele taget bare så fleksibel og verdens bedste mand, siger Lene, der kan glæde sig over sommerferiens rejseprogram. Turen går til en hytte i en lille by syd for Venedig og Tyrol.
- Jeg glæder mig til at slappe af og kramme mine drenge. Det bliver dejligt, siger den kommende nydanser. 
 
LÆS MERE: Lene Beier har købt drømmehuset
 
 
Se et galleri med flotte "Vild med dans"-kjoler  herunder
 

GALLERI: 20 Vild med dans-kjole pletskud

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden