Vild med dans: Neel Rønholt og Michael Olesen røg ud

Foto: Thomas Laursen
Der var spænding til de sidste, da det efter omdansen skulle afgøres, hvem der skulle sendes ud af Vild med dans.

Det blev et farvel til skuespiller Neel Rønholt og Michael Olesen i "Vild med dans"-kvartfinalen 15. november efter en følelsesladet omdans mod Christopher Læssø og Karina Frimodt

Så dygtige Neel og Michael får derfor ikke får muligheden for at få en plads i finalen i Horsens 29. november.

Parret tog det faktum, at det var deres sidste dans i konkurrencen, med stil og var taknemmelige for, at de trods alt var nået så langt i konkurrencen. 

- Det har været den vildeste oplevelse, og vi fik en flot afslutning. Det bedste jeg tager med mig, er, at jeg har mødt Michael, lød det fra en glad Neel, der dog indrømmede:

- Jeg ville selvfølgelig gerne have haft danset mere med Michael. ,

I denne kvartfinaleaften fik alle par - inklusiv det senere udstemte par - den sjove oplevelse at danse "Carolia Shagdance" i maratondansen.

Her dansede parrene sammen og blev skilt ud ét efter ét,

Først røg Oscar Bjerrehuus og Asta Björk, så røg Coco O. og Morten Kjeldgaard, så røg Christoper Læssø og Karina Frimodt, dernæst Neel Rønholt og Michael Olesen - og endelig stod Jakob Fauerby og Silas Holst som vindere af maratondansen. 

Næste fredag glæder det semifinalen, der er sidste station, inden det bliver afgjort, hvilke tre par, der kommer til at dyste i finalen. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden